750 TL VE ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO FIRSATI!
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Organik Form Çayı İle Sağlıkla Zayıfla

02-05-2023 09:24
Organik Form Çayı İle Sağlıkla Zayıfla

Pek çok bitkisel çay esasında doğada kendiliğinden yetişen yabani bitkilerden elde edilir. Kırsal bölgelerde yaşayan insanlar trafiğin olmadığı dağlardan, yamaçlardan ve düzlüklerden tertemiz bitkileri toplayıp çay yapmak için kurutur. Ancak şehirlerde yaşayan nüfusun büyük çoğunluğu için bu nimetlere erişim pek mümkün değildir. Bu nedenle insanlar doğanın sunduğu şifa kaynağı bitki çaylarını firmalar aracılığıyla temin eder. Firmalar ise arz-talep dengesini tutturabilmek için, normalde yabani olarak büyüyen bitkilere çeşitli verim arttırıcı müdahalelerde bulunur ve böylece müşterilerinin talebine cevap vermeye çalışır. Bu müdahaleler ise bitkiler aracılığıyla vücudumuza giren kimyasallar demektir.  

Sağlık ve beslenme konusundaki yükselen bilinç kimyasal katkı olmayan organik ürünlere talebi attırıyor. Bu da ekmeğinden çayına organik ürün arayışına sebep oluyor. Ancak bireysel tarım faaliyetlerinin bu büyük talebi karşılayamayacağı da ortada. Bu nedenle firmalar organik tarım faaliyetlerine eğilerek talebi karşılamaya çalışıyor. Bunun için organik bahçeler kuruyor ve doğal gübre gibi verim arttırıcılar dışında herhangi bir kimyasal kullanmadan ürün elde etmeye yöneliyor.

Ülkemizde bitki çayı ve normal çay çeşitlerinin organik olanını bulmak mümkün. Fakat birkaç farklı bitkinin karışımından elde edilen form çaylarının organik olanını yakın zamana kadar bulmak mümkün değildi. Bu eksikliği gören Karali Çay, form çayının da organik olanını müşterilerinin beğenisine sunuyor. Orgalife adıyla raflarda yerini alan organik form çayı, yüzde 100 organik bitkilerden karışım yapılarak paketleniyor. Zayıflama serüveninde sağlıklı bir seçenek olarak karşımıza çıkan Orgalife, fazla kilolardan kurtulma ve toksinlerden arınma amacıyla yaptığımız diyetlerin gücüne güç katıyor.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.